Alfresco infrarood terrasverwarming

De infrarood terrasverwarming Alfresco warmt niet de lucht op, maar wel de mensen en objecten: economisch, efficiënt en ecologisch.

De Alfresco terrasverwarmer kan bevestigd worden aan gevels en muren ofwel aan het plafond, naargelang het gewenste gebruik en ruimte.

Deze infraroodverwarming is een efficiënt en zeer economisch apparaat om buiten terrassen te verwarmen bvb voor horeca of thuis.

Het toestel kan ook worden ingezet voor verwarming van industriële ruimtes, kerken, sporthallen, werkplaatsen enz.

MONTAGE
De Alfresco heater kan worden bevestigd op een zijmuur of gevel, of aan het plafond. Deze warmt niet de lucht op, maar wel mensen en objecten wat economisch, efficiënt en ecologisch is, en bovendien goed voor de gezondheid. Het toestel kan gemakkelijk via een afstandsbediening geactiveerd en geregeld worden.

De infrarood terrasverwarming is bestand tegen corrosie en kan dus in vochtige omgevingen worden geplaatst, zoals aan de kust. Met hun compact en elegant design passen ze bovendien in elk decor. Ze zijn ook makkelijk te monteren en worden zelf niet warm, zodat ze ook veilig onder een afdak, store of zeil kunnen worden gemonteerd.

LEVENSDUUR
De terrasverwarming is beschikbaar met een enkel of dubbel verwarmingselement evenals in verschillende afmetingen. Alle apparaten hebben de IPX4-rating wat betekent dat ze bestand zijn tegen water. Met een levensduur van 7000 uren en de mogelijkheid om de verwarmingselementen te vervangen, doe je met de Alfresco een voordelige aankoop.

Waarom infraroodverwarming?

U verwarmt enkel de personen en objecten en niet de gehele ruimte, wat zorgt dat deze manier van uw terras verwarmen de meest efficiënte is gevoelsmatig voor uw klanten en tegelijkertijd ook de gunstigste voor uw portemonnee.

Ook perfect in te bouwen in uw interieur, plafond, enz.