Horeca

Door de kleine investering van infraroodverwarming zien vele horecazaken hun omzet stijgen. Meer tafels zijn meer inkomsten! In plaats van enkel in het zomerseizoen hun terras te gebruiken, kan je met de installatie van infraroodverwarming, het terras blijven gebruiken.

Geef nou toe, wie blijft er niet graag zitten op een gezellig warm terras!

Ontdek het aanbod!

Klanten blijven langer zitten op een gezellig warm terras!

Wachtzalen

Vaak zijn wachtzalen een kille plaats om te verblijven. Infraroodverwarming biedt een aangename, gezellige warmte. Traditioneel verwarmen in een wachtzaal is niet altijd de juiste oplossing. Als je voor die ene patiënt de gehele ruimte moet opwarmen lopen de stookkosten hoog op. Infraroodverwarming kan hier zeker een oplossing bieden.

Ontdek het aanbod!

De wachtzaal is in de winter niet meer zo kil door de infraroodverwarming!

Bedrijven en industrie

Veel bedrijven beschikken reeds over zonnepanelen maar verwarmen nog op de traditionele manier. Infraroodverwarming biedt hier het antwoord op! Een ander groot voordeel van infraroodverwarming is dat je heel gericht een zone kan verwarmen. Het voordeel hieraan is dat je bijvoorbeeld in een grote loods niet de gehele loods moet opwarmen. Traditionele warmte stijgt sowieso naar het plafond, met andere woorden veel verloren energie alsook peperdure stookkosten. Infraroodverwarming is daarom de geknipte oplossing, een kleine investering maar met groot rendement.

Door infraroodverwarming zijn de energiekosten gehalveerd!

Zuinig verwarmen!

Het verbruik van de infrarood verwarming toestellen hangt uiteraard af van hoe lang u het apparaat aanzet, uw gewenste temperatuur, de isolatiegraad van de ruimte… Wel geldt: hoe krachtiger het apparaat, hoe sneller de kamer is opgewarmd en hoe sneller de thermostaat uitslaat om energie te besparen.

Offerte aanvragen